Buitenlander en zes Thais gearresteerd tijdens de verkoop van Baraku, e-sigaretten en illegale sigaretten op Bangla Road

Patong-

Agenten arresteerden een buitenlander en zes Thaise verkopers nadat ze waren betrapt op het verkopen van Baraku, illegale sigaretten en e-sigaretten op Bangla Road in Patong.

Administratieve functionarissen van Phuket vertelden de Phuket Express dat ze woensdagavond (17 januari) in totaal zeven verdachten hebben gearresteerd. Zes van hen waren Thaise verkopers die op Bangla Road e-sigaretten en illegale sigaretten (onbetaalde belasting) verkochten.

Eén van hen is een buitenlandse winkelmanager. Bij hem in een winkel werden veel items van Baraku in beslag genomen.

Alle zeven verdachten werden naar het politiebureau van Patong gebracht voor verdere juridische stappen.

De Phuket Express merkte op dat het illegaal is om Baraku en e-sigaretten in Thailand te importeren. De namen van de gearresteerden zijn niet aan de pers vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.