Vijf Bengaalse mannen gearresteerd in Phuket met valse visa

Phuket -

Vijf Bengaalse mannen werden gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat bleek dat ze valse visumzegels gebruikten.

Dat vertelde de immigratieambtenaar van Phuket aan de Phuket Express op woensdag 17 januarith) arresteerden ze vijf Bengaalse mannen op de internationale aankomstterminal.

Ze werden gevonden met behulp van valse visumzegels. Ze werden naar het politiebureau van Sakoo gebracht voor verdere juridische stappen.

Op dit moment zijn de namen van de verdachten voor de pers verborgen gehouden. Geen van de vijf mannen heeft een verklaring aan de pers afgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.