Bij huiselijke onrust tussen familieleden is één persoon dood en één ernstig gewond geraakt in Phuket

Phuket -

Eén persoon stierf terwijl een andere persoon ernstige verwondingen opliep na een gevecht tussen familieleden in Wichit, Meuang Phuket.

De politie van Wichit werd om 8 uur op de hoogte gebracht van het incident. op donderdag (30 januarith) in Soi Mongkonsap. Politie, hulpverleners en de Phuket Express snelden ter plaatse.

Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van de heer Watcharin Kaewprasap, 63, uit Wichit. Op zijn lichaam werden vijf steek- en snijwonden gevonden. In de buurt vonden de reddingsteams ook een met bloed besmeurd mes. De heer Pin Makkaew, 62, werd gevonden met snijwonden in zijn nek en zat onder het bloed. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De politiechef van Wichit, kolonel Chatree Choolaew, vertelde de Phuket Express dat de heer Watcharin de broer was van de vrouw van de heer Pin. Beiden hadden eerder ruzie gehad over persoonlijke problemen en beide mannen woonden bij elkaar in de buurt. Donderdag kwamen ze uit hun huizen en hadden een verkeersagressie-incident voordat de gevechten begonnen.

De situatie wordt op het moment van schrijven nog onderzocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.