Dolfijn gered uit visnet in Trang – video

Trang-

In het Kan Tang-district is een dolfijn gered nadat hij vastzat in een visnet.

Het Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation meldt dat ze door het hoofd van het Hat Chao Mai National Park, de heer Sangsuree Soithong, op de hoogte zijn gesteld dat er een dolfijn is gevonden die vastzit in een visnet nabij Mod Tanoi Beach in het nationale park gebied.

Zij en lokale vissers hielpen bij het verwijderen van het visnet van de dolfijn, wat ongeveer vier uur duurde. De tienerdolfijn was 1.7 meter lang. Er werden enkele krassen op de dolfijn gevonden, maar hij was nog steeds gezond. Er werd een medicijn in de dolfijn geïnjecteerd voordat deze weer in zee werd vrijgelaten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.