UPDATE: De consul van Mongolië prijst de politie van Patong officieel voor het arresteren van de dief

Patong-

De Mongoolse consul heeft de politie van Patong officieel geprezen nadat ze een Spaanse dief hadden gearresteerd die van een Mongoolse toerist had gestolen.

Verwante Artikel:

Een Spaanse man werd gearresteerd nadat hij een tas met een mobiele telefoon, contant geld en sleutels had gestolen van een Mongoolse vrouw in een nachtclub aan de Bangla Road.

Nu, voor onze update:

Dat vertelde de politie van Patong dinsdag aan de Phuket Expressth) dat ze vorige week een officiële bedankbrief hebben ontvangen van de honorair consul van Mongolië in Phuket. De consul prees de politie van Patong, die fantastisch werk deed door de verdachte snel te arresteren en veilig voor de Mongoolse toerist te zorgen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.