Zeventien Chinese toeristen gewond nadat bus kantelt in Phuket

Phuket -

Zeventien Chinese toeristen en drie Thais raakten gewond nadat een tourbus in Thalang kantelde.

Hulpdiensten werden op dinsdag (16 januari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) in de ochtend bij een bocht op de Thep Krasattri Road in noordelijke richting in de Baan Bang Duk, subdistrict Mai Khao.

Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze de omgevallen bus op de weg aan. Zeventien Chinese toeristen, een Thaise reisleider, een lid van het buspersoneel en de chauffeur werden in de bus aangetroffen. Ze liepen verschillende verwondingen op en werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat de tourbus op weg was van Phuket naar een pier in Phang Nga toen de buschauffeur plotseling de controle verloor in een bocht. De politie zet het onderzoek voort om verdere juridische stappen te overwegen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.