Deense vrouw gewond door golven in Phang Nga

Phang Nga-

Een Deense toerist heeft verwondingen opgelopen nadat ze werd geraakt door golven op een strand in Phang Nga.

Het personeel van Khao Lampi Hat Thai Mueang National Park vertelde eerder deze week aan de Phuket Express dat zij op de hoogte waren gesteld van het incident op het Tha Mao-strand in het nationale parkgebied.

Een onbekende 60-jarige vrouwelijke Deense toerist speelde in het water. Ze draaide haar rug naar de zee voordat ze door grote golven werd geraakt en onder water naar het zand werd gesleept, maar slaagde erin boven te komen en de kust te bereiken. Ze heeft pijn aan haar nek en rug en is naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.