Fire Guts tweedehandswinkel in de stad Phuket

Phuket -

Een brand heeft een tweedehandswinkel in de stad Phuket beschadigd, waardoor de lokale bewoners gealarmeerd zijn.

Brandweerlieden van de gemeente Phuket City werden zondag (14 januari) op ​​de hoogte gebracht van de brandth) 's middags bij een tweedehandswinkel aan de Sri Sutat Road in Talad Yai, Phuket Town.

Toen ze met twee brandweerwagens ter plaatse kwamen, zagen ze rook uit de winkel komen. Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen. Er zijn geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht door de Forensische Politie.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.