Politie van Patong arresteert Colombiaanse diefstaldief die zich richt op Russische toerist

Phuket—

Op 13 januari 2024 arresteerden politieagenten van Patong een Colombiaanse dief die bezittingen had gestolen van een Russische toerist in Soi Suk Charoen, Patong, Phuket.

Volgens een rapport van de politie was op 12 januari om 11 uur een Russische toerist wiens naam door de politie was verborgen, 45, op weg naar zijn hotel aan Soi Suk Charoen, terwijl een Colombiaanse dief wiens naam ook was verborgen De politie reed op een motor en zou de schoudertas van de Russische toerist hebben weggegrist.

De politie van Patong kon de verdachte opsporen in een cannabiswinkel in Patong en nam de betwiste eigendommen in beslag, waaronder een schoudertas, Airpods, het rijbewijs van de Russische toerist, contant geld en andere accessoires.
De politie diende een beschuldiging in van het gebruik van een voertuig om het plegen van een misdrijf te vergemakkelijken en begeleidde de verdachte naar het politiebureau van Patong voor verdere juridische procedure.

De verdachte bleef op het moment van ter perse gaan in hechtenis.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.