Myanmar Cleaner gearresteerd voor het stelen van 140,000 Baht van Cyprus en Zweedse toeristen in Patong Hotel

Patong-

Een schoonmaker uit Myanmar werd gearresteerd nadat ze in een hotel in Patong van twee Cypriotische staatsburgers en een Zweedse toerist had gestolen, waarbij ze goederen had gestolen ter waarde van in totaal ongeveer 140,000 baht.

Dat vertelde de politie van Patong donderdag aan de Phuket Expressth) hebben ze MRS gearresteerd. HLA HLA WIN, 27, Myanmarees, in een huurkamer aan de Na Nai Road in Patong. Bij haar werden zes gouden voorwerpen in beslag genomen. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd aangeklaagd wegens diefstal.

De arrestatie kwam nadat twee mannelijke Cypriotische toeristen en een mannelijke Zweedse toerist aangifte hadden gedaan van diefstal bij de politie van Patong.

Op januari 6th De twee mannelijke Cypriotische toeristen, die familieleden zijn, vertelden de politie van Patong dat ze in verschillende kamers in hetzelfde onbekende hotel aan de Sirirat Road in Patong verbleven. Hun geld werd uit hun kamers gestolen, volgens hun politierapport 55,000 baht per stuk.

Am 27. DezemberthIn 2023 vertelde de Zweedse man aan de politie dat hij in hetzelfde hotel verbleef. Zijn geld werd uit zijn kamer gestolen voor een bedrag van 24,542 baht.

De politie van Patong zette haar onderzoek voort en arresteerde de verdachte. De verdachte uit Myanmar gaf tegenover de politie toe dat ze van de toeristen had gestolen en het gestolen geld had gebruikt om gouden voorwerpen te kopen.

De namen van de slachtoffers werden op hun verzoek geheimgehouden, merkt The Phuket Express op. Op het moment van schrijven zat de verdachte nog steeds vast.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.