Twintig illegale Myanmarese arbeiders gearresteerd in Phuket

Phuket -

Twintig illegale Myanmarese arbeiders werden gearresteerd op een bouwplaats in Wichit.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (12 januari).th) inspecteerden ze een bouwplaats in Wichit, Mueang Phuket, nadat ze door een bezorgde burger op de hoogte waren gebracht van illegale werknemers.

Twintig Myanmar-arbeiders werden gearresteerd. Daarvan zijn er dertien mannen en zeven vrouwen. Ze werden naar het politiebureau van Wichit gebracht, waar ze werden beschuldigd van het zonder toestemming binnenkomen van het land.

Gerelateerde artikelen:

Dertig Chinese staatsburgers werden gearresteerd nadat ze illegaal aan het werk waren op een bouwplaats in Thalang.

Achtentwintig Chinese staatsburgers die het land binnenkwamen met een toeristenvisum werden gearresteerd nadat ze illegaal waren aangetroffen op een bouwplaats in Cherng Talay.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.