Man bedreigd door buurman met pistool na gevecht in Thalang

Thalang-

Een man bedreigde zijn buurman met een pistool na een gevecht in het Thalang-district.

De politie van Thalang werd donderdagochtend (11 januari) vroeg in de ochtend op de hoogte gebracht van het incidentth) bij een woning in de deelwijk Pa Klok.

De politie arriveerde ter plaatse en trof de heer Wittawat Atisutthapot, 49, aan die zwaar dronken was. Een nabijgelegen huis was beschadigd op een manier die erop duidde dat er een vechtpartij had plaatsgevonden, aldus de politie.

De heer Anucha Ngorsurachet, 63, en de heer Sampan Pengjan, 38, hadden beiden verwondingen opgelopen door de fysieke woordenwisseling. Ze vertelden de politie dat de heer Wittawat na het gevecht zei dat hij een pistool ging halen. Vijf minuten later klonk er vlakbij een geweerschot.

De politie vond een pistool in het huis van de heer Wittawat en hij werd voor verder onderzoek naar het politiebureau van Thalang gebracht. Het was onduidelijk waarom de groep mannen aan het vechten was, merkt The Phuket Express op.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.