Inspirerende boodschap van koning Rama X voor Nationale Kinderdag 2024

PERSBERICHT:

Zijne Majesteit Koning Rama X heeft ter gelegenheid van de Nationale Kinderdag 2024 op vriendelijke wijze een diepgaande boodschap gedeeld.

Zijne Majesteit benadrukte het belang van hard werken en goede daden bij het bereiken van geluk en welzijn.

Zijne Majesteit moedigde ieder kind aan om ijverig zijn opleiding en zelfverbetering na te streven, waarbij hij benadrukte dat deze toewijding hen in staat zal stellen een betekenisvolle carrière op te bouwen en goede daden te verrichten.

Dergelijke inspanningen, zo merkte Zijne Majesteit op, zijn de sleutel tot het creëren van geluk en welvaart voor zowel henzelf als de bredere gemeenschap.

De boodschap van Zijne Majesteit fungeert als een baken en inspireert de jeugd van Thailand om zich te concentreren op persoonlijke ontwikkeling en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.