Huishoudster gearresteerd na diefstal van een Fransman in Patong

Patong-

Een huishoudster werd gearresteerd nadat ze 90,000 Baht had gestolen van een Fransman in een appartement in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong dinsdag aan de Phuket Expressth), heeft een 50-jarige Fransman die zijn naam verborgen hield, aangifte gedaan bij de politie van Patong. Hij vertelde de politie dat hij op 27 november vorig jaar, 2023, 's ochtends een appartement aan de Na Nai Road huurde. Hij bewaarde ongeveer 95,000 baht, of bijna 3,000 dollar, in een rode zak op zijn kamer. Op dinsdag (9 januarith), zijn geld verdween.

Op vrijdag (13 januarith), arresteerde de politie van Patong de vrouwelijke huishoudster, maar maakte haar niet bekend bij de pers. Ze gaf tegenover de politie toe dat ze de 90,000 baht van het slachtoffer had gestolen en het geld had gebruikt om veel dure spullen te kopen.

De huisbewaarder werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden aangeklaagd wegens diefstal. Op het moment van schrijven zit ze nog steeds in hechtenis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.