Fire Guts landhuis en restaurant in Samkong - Video

Phuket-stad –

Bewoners waren gealarmeerd toen een brand eerder deze week na middernacht een landhuis en een hotel-restaurant in Phuket Town beschadigde.

Brandweerlieden werden net na middernacht (11 januari) op ​​de hoogte gebracht van de brand in een landhuis aan de Hong Yok Uthit Road in Samkong, Talad Yai.

De eerste hulpverleners kwamen met een brandweerwagen ter plaatse en constateerden dat de brand volledig in lichterlaaie stond. Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen. Er vielen geen gewonden omdat er op dat moment niemand in het gebouw was, maar de eerste verdieping van het landhuis is een restaurant en werd zwaar beschadigd door de brand.

Buurtbewoners vertelden The Phuket Express dat de brand begon door een vonk op een transformator voordat deze zich verspreidde naar het omliggende gebouw.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.