Premier heeft vertrouwen in ‘Team Thailand’ bij de ontwikkeling van het toerisme in Chiang Mai

PERSBERICHT:

Premier Srettha Thavisin heeft zijn vertrouwen uitgesproken in “Team Thailand” bij het ontwikkelen van het toeristisch potentieel van de provincie Chiang Mai.

De inspanningen om de transportinfrastructuur te ontwikkelen worden versneld, waaronder het upgraden van de internationale luchthaven van Chiang Mai en de voltooiing van de aanleg van de ringweg. Hij verklaarde ook dat het oplossen van het PM 2.5-probleem het vertrouwen van toeristen aanzienlijk zou vergroten.

Volgens de premier is de Tourism Authority of Thailand bereid om de regio te promoten zodra het aantal toeristen toeneemt, wat op zijn beurt inkomsten zal genereren en de levenskwaliteit van de inwoners van het noorden zal helpen verbeteren.

Later volgde hij de voortgang van het toerismeontwikkelingsplan in de regio Chiang Mai en ontmoette hij het publiek in het Royal Park Ratchapruek.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.