Motortaxichauffeur in Patong sterft na schokkend openbaar mesgevecht overdag met collega-taxichauffeur

Patong-

Een taximotorrijder is overleden, terwijl een ander gewond is geraakt na een openbaar mesgevecht bij daglicht in Patong.

De politie van Patong werd donderdag (11 januari) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) middag bij een taximotorstalletje aan de Phra Baramee Road.

Politie, hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat een taximotorrijder, de heer Samanmart Ueanoat, 61, uit Phetchaburi, ernstige verwondingen had opgelopen door steek- en snijwonden. Hij werd later dood verklaard in een plaatselijk ziekenhuis.

Een andere taximotorrijder, de heer Tawatchai Kaewsamsri, 41, uit Phatthalung, had verwondingen opgelopen door snijwonden aan een van zijn benen.

Getuigen vertelden de politie dat de twee mannen taximotorrijders waren bij dezelfde taxistandplaats en eerder conflicten hadden gehad. Ze hadden mondeling ruzie gemaakt over een geheime kwestie voordat een fysiek gevecht begon. Het was niet meteen duidelijk wie het eerst had toegeslagen of de confrontatie was aangegaan, aldus de getuigen.

De politie van Patong zet vanaf het moment van schrijven haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen en de heer Tawatchai zal na medische behandeling volledig worden geïnterviewd.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.