Jonge man dood bij drie voertuigongevallen in Thalang, Phuket

Thalang-

Een 28-jarige Thaise man stierf nadat zijn snel rijdende sedan tegen een geparkeerde pick-uptruck botste voordat hij tegen een motor en een elektriciteitspaal botste in het Thalang-district.

De politie van Thalang werd om 6 uur op de hoogte gebracht van het ongeval. op woensdag (10 januarith) aan de belangrijkste Thep Krasattri Road, in noordelijke richting in Sri Soonthorn, vlakbij het Bang Chak-tankstation.

Politie, hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat een zwaar beschadigde sedan langs de weg tegen een elektriciteitspaal was gecrasht. De sedanchauffeur, de heer Jinnawat Thaworn, 28, uit Phang Nga, werd binnen dood aangetroffen.

In de buurt vonden reddingswerkers langs de kant van de weg een beschadigde pick-up met ingeschakelde alarmlichten. De chauffeur, mevrouw Darunee Korsai, 45, uit Sri Soonthorn, had slechts lichte verwondingen opgelopen.

Daarnaast werd midden op de weg een beschadigde motorfiets aangetroffen. De ruiter, de heer Wichot Ruengsombat, 50, uit Sri Soonthorn, had ook slechts lichte verwondingen opgelopen. Hij werd samen met mevrouw Darunee naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Mevrouw Darunee vertelde de politie dat ze haar pick-up aan de kant van de weg had geparkeerd om eten te halen. Ze zette de alarmlichten aan en wachtte in de pick-up tot haar eten klaargemaakt werd door een nabijgelegen verkoper.

Camerabeelden laten zien dat de sedan, die met hoge snelheid reed, eerst tegen de achterkant van de geparkeerde pick-up, bestuurd door Darunee, botste. De bestuurder van de sedan verloor vervolgens de controle en botste tegen de achterkant van de rijdende motor voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste.

Een video van het ongeval staat hieronder.

Waarschuwing voor grafische inhoud in de onderstaande CCTV-beeldenvideo.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.