Thailand International Boat Show opent met een drumbeat van positiviteit voor het Thaise toerisme

Thailand, 11 januari 2024 - De tweede editie van de Thailand International Boat Show, een luxe lifestyle-evenement vandaag officieel geopend en de organisatoren verwachten meer dan 6,000 bezoekers, waaronder meer dan 3,000 vermogende particulieren van over de hele wereld, en zullen de groei van de Thaise maritieme industrie in 2024 en daarna stimuleren. Gehouden van 11 tot en met 14 januari in Royal Phuket Marina, toegang is gratis.

Met krachtige steun van de overheid werd de show officieel geopend door De heer Kitti Chaodee, secretaris van de Thaise minister van Toerisme en Sport die in zijn openingstoespraak het belang van de Thailand International Boat Show en de rol ervan bij het stimuleren van het toerisme opmerkte. De heer Kitti benadrukte ook het belang van toerisme als mechanisme om het economische herstel van Thailand te helpen en ze bedankte alle belanghebbenden die helpen om Phuket en Thailand zo gastvrij te maken voor bezoekers van over de hele wereld.

Voortbouwend op het succes van de openingsshow is het evenement dit jaar in omvang uitgebreid en beschikt het over een indrukwekkende tentoonstelling van miljarden zeil- en motorjachten in het water, variërend in prijs van minder dan 1 miljoen baht tot superjachten met een waarde van meer dan 400 miljoen baht. Er zijn ook charterjachten te zien, waaronder het 40 meter lange superjacht M/Y Silentworld dat wordt gepresenteerd door ISEO Yachting uit Hong Kong en TJB Superyachts uit Londen.

Tijdens de officiële opening sprak De heer Adul Chuthong, vice-gouverneur van Phuket deelde mee dat Phuket duurzame toerismestrategieën ontwikkelt die zijn positie als mondiale bestemming die aan internationale normen voldoet, zullen versterken. De vice-gouverneur onderkende het belang van het maritiem toerisme en de Thailand International Boat Show en benadrukte dat de voortdurende groei van het toerisme zal helpen een sterke lokale economie te versterken en te ontwikkelen.

“We zijn verheugd bezoekers van over de hele wereld te mogen verwelkomen op wat onze grootste Thailand International Boat Show tot nu toe is”, aldus de woordvoerder De heer David Hayes, CEO van organisator JAND Events. “Bezoekers kunnen genieten van de gevarieerde line-up van boten die in het water worden tentoongesteld, aangevuld met vele toonaangevende luxemerken en bedrijven die in de feesttent aan de wal exposeren, evenals een druk vierdaags sociaal programma. De show is ontworpen om een ​​plezierige, leuke en interactieve ervaring te zijn voor alle leden van de familie en een platform om zaken te stimuleren voor de Thaise maritieme industrie.”

Naast de exposantenshows kunnen bezoekers ook genieten van de eetgelegenheden aan het water langs de promenade van Royal Phuket Marina en 's avonds van het dagelijkse live-entertainment en sociale activiteiten, evenals van leuke dagactiviteiten voor het hele gezin op Kinderdag.

Dit jaar was het voor het eerst dat de Thailand Yachting-conferentie die de dag voorafgaand aan de bootshow (10 januari) plaatsvond en deskundige sprekers uit de hele Azië-Pacific verwelkomde. Ook debuteerde dit jaar Robb Report Thailand Best Of The Best Yachting Awards die de leidende figuren in de Thaise jachtindustrie vierde tijdens een uitgebreid galadiner de avond voordat de show werd geopend.

De Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event vindt plaats van 11 tot en met 14 januari 2024 in de Royal Phuket Marina en is dagelijks geopend van 13:00 – 20:00 uur, behalve op zondag 14 januari, dan sluit de show om 19:00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie, www.thailandinternationalboatshow.com.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.