Verdachte berooft winkel onder schot en ontsnapt met goud ter waarde van een half miljoen baht in Nakhon Si Thammarat – Video

Nakhon Si Thammarat –

Een verdachte beroofde onder schot een goudwinkel en ging er vervolgens vandoor met drie goudstukken ter waarde van ongeveer een half miljoen baht in het Tha Sala-district, zegt de politie.

De politie van Tha Sala vertelde de Phuket Express dat ze dinsdag (9 januari) op ​​de hoogte waren gesteld van het incidentth) in een goudwinkel in de stad Tha Sala.

De politie arriveerde bij de goudwinkel en bekeek camerabeelden waaruit bleek dat de mannelijke verdachte zijn motor voor de goudwinkel stopte. De verdachte, die een integraalhelm droeg, kwam vervolgens de winkel binnen en beroofde onmiddellijk de winkel met een vuurwapen. Hij nam drie gouden voorwerpen ter waarde van ongeveer 700,000 baht mee voordat hij wegreed. De politie is op het moment van schrijven nog steeds op zoek naar de verdachte.

Het was de tweede keer deze maand, januari 2024, dat een verdachte goudwinkels in de wijk Tha Sala beroofde. De eerste keer werd de verdachte binnen een uur aangehouden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.