Zes Russen en drie Thais gered nadat jacht kapseist in Rawai

Rawai-

Zes Russische toeristen en drie Thais zijn gered nadat een jacht kapseisde nabij een eiland in Rawai.

Het Phuket Marine Office vertelde de Phuket Express dat om 3 uur op dinsdag (50 januarith) werden ze op de hoogte gebracht van het ongeval door de jachtkapitein, de heer Jakkree Kuenkong. Hij vervoerde zes onbekende Russische toeristen en twee Thaise passagiers. Ze waren om 9 uur vertrokken vanaf een pier in Chalong. in de ochtend op reis naar Maithon Island en Racha Island.

Een van de waterleidingen in het jacht was kapot toen ze aan de westkant van Coral Island aankwamen. Er lekte zeer snel water het jacht in en de waterpomp kon het water niet snel genoeg wegpompen. Dit ondanks dat de wind en de golven als zeer kalm werden omschreven.

Er was een nabijgelegen boot die het kapseizende schip hielp voordat het jacht om 5 uur volledig kapseisde. Er lekte geen olie uit het jacht en alle passagiers en bemanningsleden kwamen veilig aan op een pier bij Cape Panwa in Wichit. Niemand raakte gewond.

Soortgelijke verhalen:

Een vijfjarig Russisch meisje werd dood verklaard en een bootkapitein viel bewusteloos en raakte gewond na een bootongeluk in Phuket. Bovendien liepen zes buitenlandse toeristen en een bemanningslid van de boot verschillende verwondingen op nadat hun speedboot bij hetzelfde ongeval neerstortte op rotsen nabij het Maithon-eiland in Chalong.

Amfetamine werd gevonden in de bloedbaan van een bootkapitein nadat een speedboot tegen de rotsen botste nabij het Maithon-eiland in Chalong, waarbij een vijfjarig Russisch meisje tijdens een vakantie om het leven kwam.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.