Motorbezorger gearresteerd wegens seriediefstallen in Kamala, Phuket

kamala-

Een motorbezorger werd gearresteerd nadat hij naar verluidt veel spullen had gestolen van buitenlanders en Thais in Kamala.

Dat vertelde de politie van Kamala woensdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een onbekende mannelijke verdachte die een motorbezorger is. Hij zou minstens drie keer op veel plaatsen in Kamala hebben gestolen.

De politie heeft veel gestolen spullen van de verdachte in beslag genomen die toebehoorden aan buitenlanders en Thais. Sommige items zijn op het moment van schrijven al teruggestuurd naar hun eigenaren. De naam van de verdachte is door de politie van Kamala niet vrijgegeven aan de Thaise media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.