Beroemde Iraanse bokser Fariyar Aminipour sterft na groot fietsongeluk in de onderdoorgang van Phuket

Phuket -

Een beroemde jonge Iraanse bokser is dood verklaard na een groot fietsongeluk in de Chalong-onderdoorgang.

De politie van Chalong werd om 8 uur op de hoogte gebracht van het ongeval. op donderdag (08 januarith) in de Chalong-onderdoorgang aan de Chao Fa West Road.

Politie en hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de buitenlandse mannelijke berijder op de grond aan. Hij had ernstig hoofdletsel opgelopen en bloedde hevig. In de buurt vonden reddingswerkers de beschadigde grote fiets. Getuigen vertelden de politie van Chalong dat het slachtoffer de controle over zijn grote fiets verloor in een bocht in de Chalong-onderdoorgang. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij bij aankomst op tragische wijze dood werd verklaard. De Phuket Express merkt op dat motorfietsen wettelijk verboden zijn in alle onderdoorgangen in Phuket, waarbij waarschuwingsborden vóór de ingangen worden geplaatst. Reddingswerkers meldden niet direct of het slachtoffer een helm had gedragen.

De berijder werd later geïdentificeerd als MR. FARIYAR AMINIPOUR, 23, Iraans staatsburger. DHR. FARIYAR woonde en studeerde Thais boksen op Soi Ta-iad bij Tiger Muay Thai in Chalong en is een bekende bokser in het ONE Lumpinee boksprogramma. Zijn boksprofiel vind je hier.

De politie van Chalong was van plan de camerabeelden te bekijken, zoals standaard is voor dit soort ongevallen.

De Phuket Express betuigt zijn medeleven aan de vrienden en familie van de heer Fariyar. Tiger Muay Thai, waar hij trainde, heeft ook een verklaring vrijgegeven over zijn overlijden hier.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.