Virale video van buitenlander die op de rug van een tuktuk urineert in Phuket maakt Thaise gebruikers van sociale media woedend

Patong-

Een videoclip van een buitenlandse man die op de rug van een Tuk Tuk in Patong stond te urineren, is deze week viraal gegaan op sociale media, wat verontwaardiging en woede veroorzaakte bij veel Thaise gebruikers van sociale media die eisten dat de buitenlander zou worden gearresteerd en aangeklaagd voor de politie. volle omvang van de wet.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op maandag (8 januari) de Tuk Tuk-chauffeur hadden gecontroleerd en geïdentificeerd als de heer Prathan Boonteam. Hij vertelde de politie echter dat het incident twee maanden geleden plaatsvond en dacht dat de toerist inmiddels allang uit Thailand was verdwenen.

Prathan herinnerde zich dat hij op de dag van de vraag verschillende buitenlandse passagiers van Bangla Road had opgehaald om naar een plaatselijk hotel te brengen. Een van de buitenlandse mannen stond achter in de Tuk Tuk en urineerde openlijk op de weg, waarbij hij leek alsof hij zwaar dronken was. De chauffeur besloot naar het politiebureau van Patong te gaan, maar de buitenlandse man sprong van de tuktuk en snelde weg.

De politie van Patong zei tegen de Tuk Tuk-chauffeur dat hij het incident in de toekomst onmiddellijk moest melden, zodat de politie de buitenlander zou kunnen arresteren voor verdere juridische stappen.

Hoewel de politie denkt dat de man niet langer in Thailand is, werken ze samen met het hotel waar de man naar verluidt verbleef en bekijken ze camerabeelden om te proberen zijn persoonlijke gegevens te achterhalen, zodat hij kan worden geïdentificeerd. Als de man zich nog in Thailand bevindt, zal hij worden gedagvaard voor juridische stappen. Als hij is vertrokken, zal de man door de immigratiedienst worden gemarkeerd voor toekomstige interviews en mogelijke juridische aanklachten als hij terugkeert. Op het moment van schrijven zijn de naam en de nationaliteit van de buitenlander onbekend.

De video staat hieronder.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.