Maleisische man gearresteerd in Phuket, zeven jaar nadat hij zijn borgtocht zou hebben verbroken wegens aanklachten in verband met ketamine

Phuket -

Een Maleisische man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket. Hij zou al zeven jaar lang zijn borgtochtvoorwaarden hebben overtreden nadat hij was gearresteerd met ketamine.

Dat vertelde Phuket Immigration aan de Phuket Express op maandag 8 januarith) hadden ze de Maleisische man, 58, gearresteerd bij de internationale aankomstterminal van de luchthaven van Phuket. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 2-medicijnen (ketamine).

Hij was naar verluidt al zeven jaar op de vlucht nadat hij zich na zijn vrijlating op borgtocht niet bij de rechtbank had gemeld. Gisteren werd hij opnieuw voor de strafrechter gebracht.

Op dit moment is de naam van de verdachte voor de pers verborgen gehouden. De Maleisische man heeft geen verklaring aan de pers afgegeven en het is onduidelijk waarom hij na al die tijd besloot terug te vliegen naar Thailand en blijkbaar eerder over een natuurlijke landgrens vluchtte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.