Brand verwoest meerdere winkels in Patong – video

Patong-

Een nachtelijke brand heeft ongeveer zeven winkels in Patong verwoest.

De politie van Patong werd om 5 uur op de hoogte gebracht van de brand. op dinsdagochtend (10 januarith) bij winkels tegenover een hotel aan de Ratch Uthit 200 Pi Road in Patong.

Politie, brandweerlieden met vier brandweerwagens en de Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat de brand hevig in brand stond.

Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was. Ongeveer zeven kleding-, schoenen- en tassenwinkels raakten beschadigd door de brand.

De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog steeds onderzocht door de Forensische Politie en de kosten van de schade moeten nog worden geschat. Gelukkig waren er geen gewonden.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.