Spaanse man gearresteerd wegens diefstal van Mongoolse vrouw in een nachtclub in Patong

Patong-

Een Spaanse man werd gearresteerd nadat hij een tas met een mobiele telefoon, contant geld en sleutels had gestolen van een Mongoolse vrouw in een nachtclub aan de Bangla Road.

Dat vertelde de politie van Patong aan de Phuket Express op zondag 7 januarith) arresteerden ze een Spaanse man, 23. Bij hem werd een gestolen iPhone 14 Pro mobiele telefoon in beslag genomen. Hij werd gearresteerd nabij de politiebox van Bangla aan de Taweewong Road in Patong en werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van nachtelijke diefstal.

De arrestatie vond plaats op zaterdag (6 januari) in de vroege ochtend toen een Mongoolse vrouw, wier naam geheim werd gehouden, aangifte deed bij de politie van Patong. Ze vertelde de politie dat haar tas met de iPhone, 10,000 Baht contant geld en een kamersleutel waren gestolen. Ze had de tas op een bank geplaatst in een onbekende nachtclub aan Bangla Road. De politie zette het onderzoek voort en controleerde camerabeelden om de verdachte uiteindelijk te identificeren en te arresteren. Op camerabeelden is duidelijk te zien dat de man de tas meeneemt en wegloopt.

De verdachte heeft geen verklaring aan de pers afgegeven over de beschuldigingen en de situatie. Zijn naam werd verborgen gehouden door de politie van Patong.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.