Zes mensen gewond na busongeluk in Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat –

Zes mensen hebben verwondingen opgelopen na een busongeluk in de wijk Thung Song.

De politie van Thung Song werd zondagavond (7 januari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de belangrijkste Asia 41 Road in het subdistrict Nong Hong. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en vonden de omgevallen bus vlakbij een school.

Onder de mensen in de bus werden zes gewonden aangetroffen. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Andere passagiers die niet gewond raakten, vertelden aan Thaise media dat de passagiersbus vanuit Bangkok op weg was naar het zuiden van Thailand. De buschauffeur verloor naar verluidt vlak voor het ongeval plotseling de macht over het stuur.

Op het moment van schrijven waren de details nog steeds beperkt en waren noch de naam van de bestuurder, noch de passagiers vrijgegeven aan de Thaise media.

Het ongeval werd naar verluidt onderzocht door zowel de busmaatschappij als de politie. De politie heeft ook een verklaring van de buschauffeur verzameld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.