Toerist uit Nieuw-Zeeland wordt geïnterviewd na de dood van een Thaise vriendin in Phuket

Phuket-

Er loopt een onderzoek naar een Nieuw-Zeelandse toerist naar aanleiding van de dood van zijn Thaise vriendin in Phuket op zaterdag 6 januari.

Volgens rapporten werd de 40-jarige heer Hamish zaterdagmiddag door getuigen gezien terwijl hij ruzie maakte met zijn 33-jarige Thaise vriendin, mevrouw Chatchaya, vlakbij het zwembad op het dak van hun hotel in Patong. De naam van het hotel werd door de politie geheimgehouden als onderdeel van het onderzoek.

Getuigen zeiden dat ze vervolgens de heer Hamish mevrouw Chatchaya vanaf het dak zagen dragen voordat hij het hotelpersoneel vroeg om een ​​ambulance te bellen. Beide volledige namen van de twee zijn geheimgehouden in afwachting van een lopend onderzoek. Het was onduidelijk wat er op dat moment precies aan de hand was met Chatchaya.

Mevrouw Chatchaya was bewusteloos terwijl ze werd gedragen door de heer Hamish, die uit Nieuw-Zeeland kwam. Het hotelpersoneel nam contact op met de Kusontham Foundation, een plaatselijke medische hulpdienst, die mevrouw Chatchaya met spoed naar het Patong-ziekenhuis bracht. Helaas werd ze rond 2 uur dood verklaard, slechts 00 minuten na aankomst in het ziekenhuis.

Ondertussen was meneer Hamish teruggekeerd om te douchen voor haar dood en liet hij later de hotelmedewerkers weten dat hij zijn vriendin in het ziekenhuis zou bezoeken om haar toestand te controleren. Na het incident was bijna een half uur verstreken.

De provinciale politie van Phuket is een voorlopig onderzoek gestart en heeft het zwembadgedeelte en de kamer van de heer Hamish veiliggesteld. Ze interviewen momenteel hotelpersoneel en verzamelen bewijsmateriaal om de omstandigheden rond de dood van mevrouw Chatchaya vast te stellen.

Op het moment van schrijven heeft de heer Hamish, die meewerkt aan het onderzoek, is niet formeel beschuldigd van enig misdrijf. Zijn rol in de gebeurtenissen voorafgaand aan de dood van mevrouw Chatchaya blijft echter onduidelijk en de politie heeft verklaard dat ze de man zullen blijven interviewen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.