Twee Cambodjanen zonder papieren gearresteerd wegens het verkopen van brillen op Patong Beach

Patong-

Twee Cambodjaanse mannen zonder papieren werden gearresteerd nadat ze werden betrapt op het verkopen van brillen op Patong Beach.

De politie van Regio 8 vertelde aan de Phuket Express dat ze van lokale bewoners op de hoogte waren gebracht dat twee migranten zonder papieren toeristen op Patong Beach lastig vielen. Ze probeerden brillen te verkopen, wat voor publieke overlast zorgde.

Op zaterdag (6 januari) werden de twee gearresteerden alleen geïdentificeerd als de heer Ya en de heer Channy Lay. Ze konden hun paspoort of enige vorm van werkvergunning niet aan de agenten tonen en werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar verdere juridische stappen en deportatie volgden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.