Russische man gearresteerd in Phuket nadat hij naar verluidt een minderjarige had weggenomen van zijn ouderlijke voogd

Phuket -

Een Russische man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat hij naar verluidt een minderjarige onder de 18 jaar bij zijn ouders had weggenomen.

Dat vertelde de Phuket Immigration aan de Phuket Express op vrijdagavond (5 januari).th) arresteerden ze een 63-jarige Russische man op de internationale luchthaven van Phuket.

Hij wordt ervan beschuldigd een minderjarige van meer dan 15 jaar oud, maar niet ouder dan 18 jaar oud, van zijn ouders of voogd te hebben weggenomen, ook al was daar toestemming voor gegeven.

Hij werd gearresteerd bij de internationale aankomstterminal en naar het politiebureau van Patong gebracht. De Russische man heeft geen verklaring aan de pers afgegeven.

Op dit moment zijn de naam van de verdachte en de details van de situatie voor de pers verborgen gehouden. De Phuket Express zal de situatie bijwerken als er meer informatie wordt vrijgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.