In totaal zijn 7,864 gevallen van rijden onder invloed gemeld tijdens de verkeersveiligheidscampagne van Seven Days of Thailand

Thailand -

Het Thaise Ministerie van Reclassering rapporteerde in zeven dagen (7,864 december 29 – 2023 januari 4) in totaal 2024 gevallen van rijden onder invloed in Thailand) van de Nieuwjaarszevendaagse Verkeersveiligheidscampagne.

Het aantal gevallen van rijden onder invloed bedraagt ​​97.06 procent van de andere gevallen in de reclasseringscampagne, wat de overgrote meerderheid van de gevallen is.

De top drie van provincies met het hoogste aantal gevallen van rijden onder invloed in zeven dagen is Bangkok met 469 gevallen, gevolgd door Nakhon Phanom met 351 gevallen en Nong Khai met 328 gevallen.

Gerelateerde artikelen:

Op een dag op oudejaarsavond (31 december) bedroeg het aantal 2,247 gevallen van rijden onder invloed.

Het Thaise Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) rapporteerde op vrijdag (5 januari) in totaal 284 doden, 2,307 gewonden en 2,288 verkeersongevallen in zeven dagen (29 december 2023 – 4 januari 2024) van het nieuwe jaar. Zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Thailand.

Phuket heeft in totaal 2 doden met 40 gewonden en 41 ongevallen aangekondigd in zeven dagen (29 december 2023 – 4 januari 2024) van de Zevendaagse verkeersveiligheidscampagne voor het nieuwe jaar.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.