Phuket vat zeven dagen samen met twee doden tijdens de nieuwjaarscampagne voor verkeersveiligheid

Phuket -

Phuket heeft in zeven dagen (2 december 40 – 41 januari 29) in totaal 2023 doden met 4 gewonden en 2024 ongevallen aangekondigd. van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op vrijdag (5 januari) details over de zevende dag van de veiligheidscampagne (4 januari) met in totaal vijf verkeersongevallen en vijf gewonden.

Er waren 4 verkeersongevallen met 4 gewonden in het district Mueang Phuket. Eén verkeersongeval met 1 gewonde vond plaats in het district Thalang. Er waren geen verkeersongelukken in het Kathu-district.

Phuket had in totaal twee dodelijke slachtoffers tijdens de zeven dagen durende campagne.

Een 33-jarige mannelijke chauffeur stierf nadat zijn pick-up in Thalang in botsing kwam met een andere pick-up en een sedan, het eerste sterfgeval dat werd gemeld tijdens de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Phuket.

Een Thaise rijder kwam om het leven en een buitenlandse rijder raakte gewond nadat een grote fiets in Kathu in botsing kwam met een kleinere motor.

Phuket meldt in totaal twee sterfgevallen tijdens zes dagen van de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne.

Het Thaise Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) rapporteerde op vrijdag (5 januari) in totaal 284 doden, 2,307 gewonden en 2,288 verkeersongevallen in zeven dagen (29 december 2023 – 4 januari 2024) van het nieuwe jaar. Zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Thailand.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.