Twee tieners gearresteerd na vuurgevecht in Phuket

Phuket-

Twee tieners werden gearresteerd na een vuurgevecht nabij een politiebureau in Phuket Town.

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat ze woensdag in de vroege ochtend (3 januari) op ​​de Phuket Road nabij het Phuket Marine Police Station in Phuket Town op de hoogte waren gesteld van het incident. Ze kwamen ter plaatse en vonden een spoor van een kogel in een glazen raam van een mariene politie die in het politiebureau woonde. Niemand op het station raakte gewond.

Buiten het station zijn echter nog twee mensen lichtgewond geraakt: een vrouw die verwondingen heeft opgelopen door kneuzingen en een man die enkele schrammen op het hoofd heeft opgelopen. Beide omstanders zijn in paniek op de vlucht geslagen nadat de schoten waren afgevuurd. De politie heeft camerabeelden verzameld om de volgorde van de gebeurtenissen vast te stellen die tot het incident hebben geleid.

Op woensdagavond 3 januari arresteerde de politie twee verdachten die alleen met hun voornaam werden geïdentificeerd: de heer Pu, 18, die tijdens het incident op een motorfiets reed, en de heer Kim, ook 18, die een schot afvuurde als passagier op de motor. . Ze werden gearresteerd in een huurkamer in Wichit. Van hen werd een handgemaakt pistool in beslag genomen.

Ze beweerden tegenover de politie dat ze in de buurt van het Saphan Hin Public Park zaten, vlakbij het Phuket Marine Police Station. Er was nog een groep tieners die vlakbij hen stopte en een wapen leek te pakken. De twee verdachten reden naar de andere groep, maar gingen er vandoor. Toen de verdachten bij het politiebureau aankwamen, beweerden ze dat de andere groep eerst het vuur op hen opende voordat ze een schot terugvuurden.

Het is onduidelijk of de twee verdachten en de andere groep jonge mannen eerder ruzie of ruzie hadden en de verdachten gingen hier niet dieper op in.

De heer Pu en de heer Kim worden beschuldigd van poging tot moord. Ze gaven de beschuldigingen toe en de politie is op het moment van schrijven op zoek naar de andere partijen die bij het incident betrokken waren.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.