Bij een Thalang-ongeval komt één persoon om het leven en raken vijf andere mensen gewond

Thalang-

Een 33-jarige mannelijke chauffeur stierf nadat zijn pick-up in Thalang in botsing kwam met een andere pick-up en een sedan, het eerste sterfgeval dat werd gemeld tijdens de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Phuket.

De hulpdiensten werden rond 11 uur op de hoogte gebracht van het ongeval. op dinsdag (00 januarind) aan de belangrijkste Thep Krasattri Road in het subdistrict Mai Khao. Ze kwamen ter plaatse en vonden de zwaar beschadigde pick-up, een andere omgevallen pick-up en een beschadigde sedan op de noordelijke rijbaan.

In de zwaar beschadigde pick-up troffen de eerstehulpverleners de mannelijke bestuurder aan, die ernstige verwondingen had opgelopen. Vijf andere mensen in de andere twee voertuigen raakten licht tot middelzwaar gewond. Ze werden allemaal met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, maar werden niet door de media geïdentificeerd.

De chauffeur van de pick-up werd later alleen geïdentificeerd als de heer Eakkawat, 33, uit Thalang, en werd later in het ziekenhuis dood verklaard. Andere Thaise media hebben gemeld dat de chauffeur een levenslange inwoner van Phuket was en dat zijn huis slechts een kilometer van de plaats van het ongeval verwijderd was.

Getuigen zeiden dat de zwaar beschadigde pick-up, bestuurd door Eakkawat, zich op de zuidelijke rijbaan bevond voordat Eakkawat de controle over het voertuig verloor, de middenberm overstak en in botsing kwam met de sedan en de andere pick-up.

Wetshandhavers beoordelen de camerabeelden en spreken vanaf het moment van schrijven met de andere mensen die bij het ongeval betrokken waren.

Verwante Artikel:

Phuket treft eerste dode tijdens de Zevendaagse verkeersveiligheidscampagne op de vijfde dag van het nieuwe jaar.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.