Phuket meldt in totaal twee sterfgevallen tijdens zes dagen van de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne

Phuket -

Phuket heeft in zes dagen (2 december 35 – 36 januari 29) in totaal 2023 doden met 3 gewonden en 2024 ongevallen aangekondigd. van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne (29 december).th2023 tot 4 januari 2024).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op donderdag (4 januari) details over de zesde dag van de veiligheidscampagne (3 januari) met in totaal 7 verkeersongevallen, 6 gewonden en 1 dode.

Er waren 2 verkeersongevallen met 2 gewonden in het district Mueang Phuket. In Thalang vonden twee verkeersongevallen plaats met twee gewonden. In het district Kathu vonden drie verkeersongevallen plaats met twee gewonden en één dode.

Gerelateerd verhaal:

Een Thaise rijder kwam om het leven en een buitenlandse rijder raakte gewond nadat een grote fiets in Kathu in botsing kwam met een kleinere motor.

Bij alle verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken.

Vijf daarvan hadden te maken met te hard rijden.

Vier verkeersongevallen vonden plaats op rechte wegen.

Phuket heeft nu in totaal twee dodelijke slachtoffers gehad, op de vijfde dag van de campagne.

Phuket heeft de eerste dood aangekondigd met 29 gewonden en 29 ongevallen in vijf dagen (29 december 2023 – 2 januari 2024) van de Zevendaagse verkeersveiligheidscampagne voor het nieuwe jaar (29 december).th2023 tot 4 januari 2024).

Een 33-jarige mannelijke chauffeur stierf nadat zijn pick-up in Thalang in botsing kwam met een andere pick-up en een sedan, het eerste sterfgeval dat werd gemeld tijdens de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Phuket.

Phuket meldt in totaal twee sterfgevallen tijdens zes dagen van de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne.

Een Thaise rijder kwam om het leven en een buitenlandse rijder raakte gewond nadat een grote fiets in Kathu in botsing kwam met een kleinere motor.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.