Motorbotsing doodt Thaise man, verwondt buitenlandse man in Kathu

Kathu –

Een Thaise rijder kwam om het leven en een buitenlandse rijder raakte gewond na een motorongeluk in Kathu.

De hulpdiensten werden om 8 uur op de hoogte gebracht van het ongeval. op woensdagochtend (00 januarird) aan de Wichit Songkram Road in Baan San, Kathu. Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze een beschadigde motorfiets aan op de weg. Op de tegenoverliggende rijstrook werd nog een beschadigde motorfiets aangetroffen.

De berijder van een grotere motor, alleen geïdentificeerd als de heer Nirandorn, 43, uit Ranong, werd met zijn motor dood verklaard op de tegenoverliggende rijstrook. De buitenlandse rijder, wiens naam door de autoriteiten werd geheimgehouden, had niet-levensbedreigende verwondingen opgelopen en werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Getuigen vertelden reddingswerkers dat de Thaise man, de heer Nirandorn, in een bocht de controle over zijn motor verloor. Hij reed de tegenoverliggende rijstrook over de middenberm op voordat hij in botsing kwam met de rijdende motor die werd bestuurd door de buitenlandse rijder.

De buitenlandse man ligt op het moment van schrijven nog steeds in een ziekenhuis te herstellen, terwijl het ongeval wordt beoordeeld door relevante wetshandhavingsfunctionarissen. Een video van het ongeval staat hieronder, de kijker wordt geadviseerd om naar eigen goeddunken te kijken.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.