Stafmedewerker van Krabi National Park gewond door schotwond na gevecht met collega

Mueang Krabi –

Een medewerker van het Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi National Park heeft verwondingen opgelopen door een schotwond na een gevecht met een andere medewerker in het park.

Het hoofd van het nationale park, de heer Yutthapong Damsrisuk, vertelde de Phuket Express dat de twee stafmedewerkers voorheen vrienden waren, maar dat ze altijd ruzie en ruzie hadden. Deze keer opende een van hen op 2 januari 2024 het vuur op de ander in hun woning aan het station van het nationale park vanwege een niet bekendgemaakte ruzie.

Ze werkten al meer dan een jaar in het nationale park en waren stafmedewerkers voor de toeristische dienst van Maya Bay. De twee stafmedewerkers zijn onmiddellijk ontslagen uit hun functie in het nationale park.

Er waren vanochtend niet veel toeristen tijdens het incident en het incident vond plaats in het stationsgebied en had geen gevolgen voor toeristen of toeristische gebieden, aldus Yutthapong.

Het incident wordt nog onderzocht terwijl de politie en ambtenaren van het nationale park de onderliggende oorzaken van het conflict onderzoeken. Er wordt verwacht dat beide personen volledig worden verhoord door de politie.

De twee mannen die bij de schietpartij betrokken waren, werden niet geïdentificeerd door de politie of Yutthapong.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.