Phuket meldt in totaal 26 ongevallen tijdens de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in vier dagen van het nieuwe jaar

Phuket -

Phuket heeft in vier dagen (26 december 27 – 29 januari 2023) in totaal 1 verkeersongevallen met 2024 gewonden aangekondigd. van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne (29 december).th2023 tot 4 januari 2024).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op dinsdag (2 januari) details over de vierde dag van de veiligheidscampagne (januari). 1).

Op de vierde dag (6 januari) waren er 6 verkeersongevallen met 1 gewonden. In het district Mueang Phuket vonden vier verkeersongevallen met vier gewonden plaats. In Thalang vonden twee verkeersongevallen plaats met twee gewonden. Er waren geen verkeersongelukken in het Kathu-district. Er werden geen sterfgevallen gemeld.

Bij alle zes verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken.

Eén daarvan betrof rijden onder invloed en vier hadden te maken met te hard rijden.

Alle verkeersongevallen vonden plaats op rechte wegen.

Sinds vier dagen na het begin van de campagne heeft Phuket nog steeds nul doden gemeld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.