In totaal 2,864 gevallen van rijden onder invloed gemeld tijdens de drie dagen durende zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Thailand

FOTO: Ruam Katanyu

Thailand -

Het Thaise Ministerie van Reclassering rapporteerde in totaal 2,864 gevallen van rijden onder invloed in Thailand in drie dagen (29 december – 31 december).) van de Nieuwjaarszevendaagse Verkeersveiligheidscampagne (29 december 2023 – 4 januari 2024)

Het aantal gevallen van rijden onder invloed bedraagt ​​97.75 procent van de andere gevallen in de reclasseringscampagne, wat de overgrote meerderheid van de gevallen is.

De top drie van provincies met het hoogste aantal gevallen van rijden onder invloed in drie dagen zijn ฺBangkok en Samut Prakan met 198 gevallen, gevolgd door Nongkhai met 176 gevallen en Nonthaburi met 150 gevallen.

Op een dag op oudejaarsavond (31 december) bedroeg het aantal 2,247 gevallen van rijden onder invloed.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.