UPDATE: Kapitein van speedbootcrash waarbij 5-jarig Russisch meisje omkwam in Phuket test positief op amfetamine

Chalong-

Amfetamine werd gevonden in de bloedbaan van een bootkapitein nadat een speedboot tegen de rotsen botste nabij het Maithon-eiland in Chalong, waarbij een vijfjarig Russisch meisje tijdens een vakantie om het leven kwam.

Ons vorige verhaal:

Een vijfjarig Russisch meisje werd dood verklaard en een bootkapitein viel bewusteloos en raakte gewond na een bootongeluk in Phuket. Bovendien liepen zes buitenlandse toeristen en een bemanningslid van de boot verschillende verwondingen op nadat hun speedboot bij hetzelfde ongeval neerstortte op rotsen nabij het Maithon-eiland in Chalong.

Nu voor de update:

De adjunct-directeur van het Phuket Provincial Health Office, de heer Somsuk Sampanprateep, vertelde de Phuket Express op maandag (1 januari)st) dat er een drugstest is uitgevoerd op de bootkapitein die nog steeds in coma lag. Hij zal op maandag 1 januari een geheime medische operatie ondergaanst).

Bij de drugstest werd amfetamine, een illegale drug, aangetroffen in de bloedbaan van de bootkapitein. De bemanning van de boot wordt ook getest op drugs, hoewel de resultaten niet onmiddellijk beschikbaar waren.

De naam van de bootkapitein was op het moment van schrijven nog steeds niet vrijgegeven door de relevante autoriteiten.

De politie van Chalong heeft nog geen aanklacht ingediend met betrekking tot het dodelijke ongeval, waarbij ze aanvoert dat ze wachten op medische operaties bij de kapitein en kijken of hij herstelt van zijn verwondingen. Op dat moment zijn ze van plan de man te interviewen.

De andere bemanningsleden en passagiers van de boot herstellen nog steeds van matige tot milde verwondingen in plaatselijke medische voorzieningen.

Gerelateerde artikelen:

De hulpdiensten werden woensdag (17 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) bij Chalong Pier met veel verwondingen. Meer dan een dozijn ambulances uit de nabije omgeving arriveerden bij de Chalong Pier.

In totaal zijn 35 mensen gewond geraakt, waaronder Russen, Oekraïners, Kazachstanen, Hong Kong-onderdanen, Chinezen en Thais, nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Een bootkapitein is beschuldigd van roekeloos gedrag dat verwondingen veroorzaakte nadat 35 mensen, waaronder buitenlandse toeristen, gewond raakten nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Een bootbestuurder heeft positief getest met methamfetamine nadat 35 mensen, onder wie buitenlandse toeristen, gewond raakten nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.