Phuket meldt in totaal 20 ongevallen tijdens de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in drie dagen van het nieuwe jaar

Phuket -

Phuket heeft in drie dagen (20 december – 21 december) in totaal 29 verkeersongevallen met 31 gewonden aangekondigd. van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne (29 december).th2023 tot 4 januari 2024).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op maandag (1 januari) details over de derde dag van de veiligheidscampagne (3 december).1).

Er waren 8 verkeersongevallen met 9 gewonden op de derde dag (31 december).h). In het district Mueang Phuket vonden vier verkeersongevallen met vier gewonden plaats. Eén verkeersongeval met één gewonde vond plaats in Thalang. In het Kathu-district vonden drie verkeersongevallen met vier gewonden plaats. Er werden geen sterfgevallen gemeld.

Bij al deze acht verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken.

Vijf van de betrokkenen hadden te maken met rijden onder invloed en drie hadden te maken met te hard rijden.

Vier verkeersongevallen vonden plaats op rechte wegen, één op een kruispunt en drie op steile wegen.

Sinds drie dagen na het begin van de campagne heeft Phuket nog steeds nul doden gemeld.

Phuket heeft in totaal 12 verkeersongevallen met 12 gewonden aangekondigd in twee dagen (29 december – 30 december) van de Nieuwjaars Zevendaagse Verkeersveiligheidscampagne (29 december).th2023 tot 4 januari 2024).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.