Phuket meldt in totaal twaalf ongevallen tijdens de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in twee dagen van het nieuwe jaar 

Phuket -

Phuket heeft in twee dagen (12 december – 12 december) in totaal 29 verkeersongevallen met 30 gewonden aangekondigd. van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne (29 december).th2023 tot 4 januari 2024).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (31 december) details over de tweede dag (30 december).th).

Er waren 8 verkeersongevallen met 8 gewonden op de tweede dag (30 december).th). In het district Mueang Phuket vonden twee verkeersongevallen met twee gewonden plaats. In de districten Thalang en Kathu vonden drie verkeersongevallen met drie gewonden plaats. Er werden geen sterfgevallen gemeld.

Van deze acht verkeersongevallen waren er zeven met motorfietsen en één met een fiets.

Bij twee daarvan was sprake van rijden onder invloed, de ander reed te hard.

Zeven verkeersongevallen vonden plaats op rechte wegen, de andere in een normale bocht.

Sinds twee dagen na de campagne heeft Phuket nog steeds nul doden gemeld.

Phuket heeft in totaal vier verkeersongevallen met vier gewonden aangekondigd op de eerste dag (29 december).th) van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.