Man sterft op nieuwjaarsdag aan schotwond voor hotel in Phuket

Karon-

Een man stierf op nieuwjaarsdag aan een schotwond voor een hotel in Karon. Er werd direct een verdachte aangehouden.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat ze om 4 uur op de hoogte waren gesteld van het incident. op de nieuwjaarsochtend (30 januarist) voor een onbekend hotel aan de Kok Tanod Road. Politie, reddingswerkers en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden een plas bloed op de grond voor het hotel. Het gewonde slachtoffer, de heer Anupong Panpeng, 30, was al naar een ziekenhuis gebracht, maar overleed later op tragische wijze.

Niet-geïdentificeerde getuigen vertelden de politie van Karon dat de heer Anupong eerder een conflict met de verdachte had gehad. De heer Anupong dacht dat de verdachte zijn vriendin leuk vond waarin ze in hetzelfde hotel werkten. In november vorig jaar, 2023, maakte de heer Anupong heftig ruzie met de verdachte over deze kwestie en waarschuwde hij de verdachte om uit de buurt van zijn vriendin te blijven.

Op de nieuwjaarsochtend (1 januarist) Meneer Anupong ging zijn vriendin ophalen na het werk in het hotel. De verdachte was echter al eerder klaar met zijn werk, was naar huis gegaan om een ​​vuurwapen te halen en kwam met het wapen terug naar het hotel. Hij vuurde een enkel schot af op meneer Anupong toen hij arriveerde om zijn vriendin op te halen voordat hij wegreed.

Om 7:00 uur De politie van Karon arresteerde een man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Num (alias), 32. Van hem werd een handgemaakt pistool met één kogel in beslag genomen. Hij werd binnen drie uur gearresteerd in een huurkamer in Chalong. De heer Num heeft naar verluidt tegenover de politie toegegeven dat hij de heer Anupong heeft neergeschoten vanwege hun eerdere conflicten over de vriendin van het slachtoffer.

De heer Num zit op het moment van schrijven nog steeds in politiehechtenis. De naam van de vriendin werd vanwege haar privacy niet vermeld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.