Russische tiener gearresteerd wegens poging tot moord op zijn moeder in Phuket

Phuket -

Een Russische tiener werd gearresteerd nadat hij naar verluidt had geprobeerd met een mes de nek van zijn eigen moeder door te snijden in Thalang.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze op vrijdag (29 december) vanuit het Thalang-ziekenhuis op de hoogte waren gesteld van het incident.th). Ze gingen naar het ziekenhuis om de 46-jarige vrouwelijke Rus te vinden wiens naam door de politie werd verborgen. Ze had ernstige verwondingen aan haar nek opgelopen door verschillende steek- en snijwonden.

De Russische vrouw probeerde de politie haar verhaal te vertellen door op een stuk papier te schrijven, omdat ze vanwege haar verwondingen niet kon praten, maar wel op de hoogte was en alert was. Ze vertelde de politie dat haar zoon haar in hun huis had verwond. De politie ging naar het huis en trof veel bloed op de vloer aan en er werd ter plaatse een mes gevonden.

De politie van Thalang werd later door de toeristenpolitie van Phuket op de hoogte gebracht dat er een jonge buitenlandse man was die in nood op het toeristenpolitiebureau van Phuket was aangekomen en mogelijk de verdachte was. De politie van Thalang ging naar het toeristenbureau van Phuket.

De politie van Thalang bevestigde dat de jongeman de 17-jarige zoon is van de gewonde Russische vrouw. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht. Hij wordt beschuldigd van poging tot moord op zijn eigen moeder. Zijn naam werd geheim gehouden omdat hij minderjarig was.

Het slachtoffer gaf geen enkele reden waarom haar zoon haar mogelijk had aangevallen en op het moment van schrijven was de tiener nog steeds van streek en had hij geen verklaringen vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.