Phuket start de eerste dag van het nieuwe jaar, een zevendaagse verkeersveiligheidscampagne met vier ongevallen

Phuket -

Phuket heeft in totaal vier verkeersongevallen met vier gewonden op de eerste dag aangekondigd (29 decemberth) van de Nieuwjaarszevendaagse verkeersveiligheidscampagne.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde vandaag (30 december) aan de Phuket Expressth) details over de eerste dag (29 decemberth) van de Nieuwjaarszevendaagse Verkeersveiligheidscampagne vanaf 29 decemberth, 2023 tot 4 januari 2024.

Er vonden in totaal vier ongevallen plaats waarbij vier mannen gewond raakten. Er werden geen sterfgevallen gemeld.

In het district Mueang Phuket vonden drie verkeersongevallen met drie gewonden plaats. Eén verkeersongeval met één gewonde vond plaats in het Kathu-district.

Van deze vier verkeersongevallen waren er drie met motorfietsen en één met een fiets.

Bij twee daarvan was sprake van rijden onder invloed, de ander reed te hard.

Drie verkeersongevallen vonden plaats op rechte wegen en de andere op een normale bocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.