515 gevallen van rijden onder invloed op de eerste dag van de zevendaagse verkeersveiligheidscampagne in Thailand

FOTO: Khaosarn Mueang Prakan

Thailand -

Het Thaise Ministerie van Reclassering rapporteerde op de eerste dag (515 december) in totaal 29 gevallen van rijden onder invloed in Thailand.th) van de Nieuwjaarszevendaagse Verkeersveiligheidscampagne.

Het aantal gevallen van rijden onder invloed bedraagt ​​95.02 procent van de andere gevallen in de reclasseringscampagne, wat de overgrote meerderheid van de gevallen is.

De top drie van provincies met het hoogste aantal gevallen van rijden onder invloed is Samut Prakan met 78 gevallen, gevolgd door Bangkok met 69 gevallen en Nonthaburi met 53 gevallen.

Bij het vergelijken van het aantal gevallen op de eerste dag van de campagne vorig jaar bleek dat het aantal overtreders dat op proef was geplaatst 214 bedroeg. Dit jaar zijn dat 301 mensen, wat een stijging is van 58 procent ten opzichte van het laatste jaar van de campagne. .

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.