UPDATE: Twee mensen gearresteerd wegens vermoedelijk moord op man bij karaoke in Patong

Patong-

Twee verdachten werden gearresteerd nadat ze naar verluidt een man hadden vermoord tijdens een karaoke in Patong.

Ons vorige verhaal:

Een man werd dood aangetroffen met een steekwond voor een karaoke in Patong.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde dit donderdag (28 december) aan de Phuket Expressth) dat ze inmiddels twee verdachten hebben aangehouden. Eén werd gearresteerd bij een karaoke op de Phra Baramee Road in Patong en de ander werd gearresteerd bij een supermarkt aan de Sririrat Road in Patong. Van hen werd een mes in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden aangeklaagd wegens moordaanslagen.

De omstandigheden achter de oorzaak van het incident werden echter niet onthuld door de politie van Patong, die aanhaalde dat ze doorgingen met het onderzoeken en onderzoeken van de algehele misdaad.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.