UPDATE: Immigratie van Phuket bevestigde Russische arrestatie, naar verluidt ingehuurde schutter om Rus neer te schieten in Cherng Talay

Thalang-

Phuket Immigration heeft bevestigd dat een Russische man die werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket, naar verluidt een schutter had ingehuurd om een ​​andere Russische man neer te schieten op Boat Avenue in Cherng Talay.

Onze eerdere verhalen:

Een buitenlandse man werd neergeschoten in een auto die geparkeerd stond bij een café aan de Boat Avenue in Thalang.

Een 44-jarige Russische man is gewond geraakt door geweerschoten terwijl hij in een geparkeerde auto zat voor een café in Cherng Talay.

Een buitenlandse verdachte werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in Cherng Talay in een plaatselijk café.

Een Kazachstaanse verdachte is gearresteerd op Phuket International Airport nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in een populair café in Phuket. De verdachte is in eerste instantie beschuldigd van te lang blijven.

Een Kazachstaanse man, verdacht van het neerschieten van een Russische man die in zijn auto zat bij een populair Phuket Cafe, heeft alle beschuldigingen ontkend, inclusief opzet tot moord. In een vijver in Cherng Talay, Thalang, is een pistool gevonden waarvan wordt aangenomen dat het het wapen is dat bij de misdaad is gebruikt.

Een Russische man is op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd nadat hij naar verluidt betrokken was bij de poging tot moord op een buitenlandse man.

Nu voor de update:

De Royal Thai Immigration Commander, luitenant-generaal Itthiphon Itthisarnronnachai, maakte op woensdag (27 december) aan de pers bekendth). Dat een man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Alexander, 53 jaar oud, met de Russische nationaliteit, werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket op beschuldiging van het bedreigen, aannemen, vragen als gunst of aanzetten tot een poging tot moord met een pistool. (Het inhuren van een huurmoordenaar.)

Op 7 junith van dit jaar raakte de heer A (alias), 44, een Russisch staatsburger, gewond door een geweerschot terwijl hij in zijn auto zat aan de Boat Avenue in Cherng Talay. De heer Alexander zou een Kazachstaanse schutter hebben ingehuurd die eerder was gearresteerd om het slachtoffer neer te schieten. De Kazachstaanse man blijft, ondanks overweldigend bewijsmateriaal volgens de politie, alle aanklachten ontkennen.

De heer Alexander arriveerde op 25 december op de internationale luchthaven van Phuketth deze week vanuit Moskou. Het immigratiecontrolesysteem op de luchthaven liet zien dat er op de bovengenoemde beschuldiging een arrestatiebevel was uitgevaardigd vanaf de internationale luchthaven van Phuket tegen de heer Alexander.

Op het moment van schrijven was er nog geen pleidooi of verklaring van de heer Alexander afgelegd en bleef hij in politiehechtenis terwijl hij werd geïnterviewd over de vermeende beschuldigingen. Het was niet bekend of hij de hulp van een advocaat had gekregen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.