Patong-motordief gearresteerd

Patong-

In Patong werd een motordief gearresteerd.

Dat vertelde de politie van Patong eerder deze maand op 16 december aan de Phuket Expressth, diende een onbekende motoreigenaar een rapport in dat hun motor 's nachts geparkeerd stond voor een appartement aan de Taweewong Road in Patong. Twee uur later verdween de motor.

De politie zette het onderzoek voort en controleerde camerabeelden in de buurt. Op woensdag (27 decth) arresteerde de politie van Patong uiteindelijk de verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Joy, 37. Van hem werd de gestolen motor uit Patong in beslag genomen. De politie nam ook twee andere gestolen motorfietsen in Wichit en in Phuket City in beslag. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van diefstal.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.